Vanaf juli 2023 officiële KALAH instructeurs opleiding in Nederland.

Vanaf juli 2023 kunt u als enige plaats in Nederland bij KALAH the Netherlands na het behalen van je examen officieel KALAH instructeur worden. De opleiding duurt vijf aaneengesloten dagen van acht uur per dag intensieve training in het KALAH system. Ontwikkeld door Idan Abolnik de grondlegger van het KALAH systeem. Op de vijfde dag zal er een eind examen plaatsvinden, na het behalen van dit examen ontvang je een officieel certificaat getekend door Idan Abolnik en Serve Honee head instructor KALAH the Netherlands. Hiermee kun je een eigen KALAH school starten of  KALAH lessen gaan geven in een sportschool of vechtsportschool.

Heb je interesse neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de opleiding enz.

info@kalah.nl