Nieuwe trainings tijden voor volwassenen en kids.

Nieuwe trainings tijden voor volwassenen en kids.

Beste mensen,

Vanaf donderdag 7 oktober hebben we nieuwe trainings tijden voor de kids en de volwassenen. We starten samen om 19:30 met de volwassen en de kids. De kids stoppen om 20:30 en de volwassen om 21:00 uur. Kids en volwassen trainen in afzonderlijke ruimtes. We hebben 5 gediplomeerde KALAH instructeurs en twee instructeurs in opleiding met een grote kennis en ervaring in het KALAH systeem. Dus er is altijd meer dan voldoende aandacht voor onze leerlingen. Bij de meeste scholen heb je maar één instructeur en soms twee, wij hebben vijf gediplomeerde KALAH instructeurs met een passie voor het KALAH systeem. En onze instructeurs in opleiding hebben al vele jaren ervaring in het KALAH systeem. Armanda en Servé zijn de Head instructor van het KALAH systeem in Nederland, wij hebben van Idan Abolnik de goedkeuring om instructeurs op te leiden in Nederland.