Tijdelijke regels start training 4 maart 2021 met de  COVID-19 maatregelen.

Tijdelijke regels start training 4 maart 2021 met de COVID-19 maatregelen.

Wij starten weer met de training voor kids en jongeren tot 18 jaar op donderdag 4 maart van 19:00 tot 20:00 uur.

Het mag duidelijk zijn dat alle regels omtrent het COVID-19 virus zoals opgelegd door de Rijksoverheid ook bij ons van kracht zijn.

Ook blijven de regels gelden die wij bij de eerdere lockdowns gehanteerd hebben van kracht.

Toch vragen wij uw aandacht voor het volgende;

De school is gesloten, wij kunnen geen gebruik maken van faciliteiten van de school, dus we kunnen niet naar de toiletten. De handen kunnen we buiten wassen. Ga dus thuis naar het toilet voor de training.

De leerlingen komen via de achterkant naar de speelplaats, zet de leerling af op de parkeerplaats, of parkeer je fiets en loop naar het pad achter de school waar een van de instructeurs de leerlingen opvangt. Ook haalt u de leerling weer op op het parkeerterrein, of loopt de leerling naar zijn of haar fiets.

Wij willen u vriendelijke toch dringend verzoeken NIET rond de school te blijven rondhangen, de school en omwonenden stellen dit niet op prijs.

Wij trainen buiten op de speelplaats.

Let dus op de temperatuur ivm kleding. Kniebeschermers zijn aanbevolen.

De instructeur die de training geeft besluit of de training bij slecht weer wel of niet doorgaat.

Dit doen wij via de KALAH app. Gaat de training niet door i.v.m. slecht weer dan laten wij dat weten voor 17.00 uur! Hoort u niets dan gaat de training gewoon door.

Training met mond/neus kapjes mag. Maar is niet verplicht wij trainen daar waar je de lucht kunt zien, hier is een mondkapje niet verplicht.

Denk aan zeep en een schone handdoek en desinfecterende handgel, ook gezinsleden uit één gezin gebruiken ieder een eigen schone handdoek.

Bedankt voor jullie begrip en medewerking, alleen samen overwinnen wij COVID-19.

Zie info op de RIVM folder en lees de eerdere berichten nogmaals aandachtig door met de maatregelen tijdens de versoepelingen

Het KALAH team.