Tijdelijke regels Kids trainingen tweede versoepeling.

Beste ouders dit zijn de regels die gelden tijdens het trainen tijdens de COVID-19 pandemie in verband met de versoepeling van de regels zijn dit de wijzigingen op de eerste regels die van toepassing waren bij aanvang van de eerste versoepeling van de regels.

Zoals u misschien al weet zijn de regels voor contactsporten tijdens de COVID-19 crisis aangepast en zijn er versoepelingen doorgevoerd dit houd in dat wij het plan van aanpak zullen aanpassen waar dat kan. Soms zullen wij wat extra regels hanteren dit doen we voor uw kinderen, uw en onze gezondheid.

Plan van aanpak.

Dit plan houdt het volgende in, de training zullen zoveel mogelijk buiten gegeven worden op het buiten terrein van onze trainingslocatie.

Bij regen trainen we binnen.

Het is NIET de bedoeling dat de ouders aanwezig blijven. De kinderen kunnen weer via de ingang van de school naar binnen daar vangen wij ze op, bij goed weer gaan we naar buiten anders trainen we binnen. Na de trainingen komen de kinderen ook weer via de uitgang van school naar de parkeerplaats.

Let op! Ouders blijven in de auto of houden de voorgeschreven 1,50 meter in acht ook samen scholingen van ouders zijn niet gewenst.

Houdt u er rekening mee dat u en wij een boete riskeren bij overtreding van de  regels.

Hoe gaan wij de trainingen geven met inachtneming van de 1.50 meter regel. 

Voor kinderen tot en met 12 jaar, kinderen mogen wel lichamelijke contact maken met elkaar. De instructeurs hoeven geen 1,5 meter afstand meer te houden tot de kinderen maar zullen dit toch zoveel mogelijk blijven doen.Tijdens het beoefenen van contactsporten hoeven leerlingen en instructeurs de 1,50 meter niet instant te houden, wij als instructeurs zullen contact zoveel mogelijk vermijden ondanks dat het wel is toegestaan.

Aangepaste hygiëne en veiligheidsregels voor en tijdens en de trainingen. Dit om besmetting met COVID-19 zo klein mogelijk te houden.

.Wij vragen u naar carona verschijnselen en naar uw gezondheid bij aanvang van de trainingen.

.Houd afstand bij binnenkomst en vertrek van de training, geef elkaar de ruimte.

.Geen handen schudden en houd 1,5 meter afstand.

.Iedereen komt in schone sportkleding.

.Neem binnen en buitensport schoenen mee.

.Schone handdoeken meenemen.

.Iedereen neemt zijn eigen handzeep mee, en desinfecterende handgel.

.Iedereen wast zijn handen en onderarmen voor en na de trainingen en wanneer nodig tijdens de trainingen en droogt de handen met zijn eigen meegenomen handdoek ook niet de handdoek van familie leden gebruiken. Desinfecteren met handgel kan ook maar alleen tijdens de training.

.In de toiletruimte mag maar één persoon aanwezig zijn, tijdens het wachten voldoende afstand houden tot elkaar.

.Als we buiten trainen wassen we de handen buiten.

.We trainen zoveel mogelijk met de zelfde trainingspartner of indien mogelijk met familie leden of met mensen die samen onder één dak wonen.

.Houd tijdens het trainingen zoveel mogelijk afstand van andere koppels.

.Trainen met mondkapjes mag.

.Ben je ziek of heb je koorts of je hebt carona verschijnselen dan blijf je thuis en meld je dit AUB zo snel mogelijk bij ons! Laat u testen bij de GGD mocht u positief getest worden laat ons dit dan meteen weten.

.Is er een thuiswonende carona positief of ziek dan blijft u thuis!

.Wij houden ons strikt aan de regels van het RIVM neem deze ook door op de website van het RIVM, https://www.rivm.nl/ .

.Wij houden een lijst bij met de leden die tijdens de trainingen aanwezig zijn deze zullen we 4 tot 5 weken bewaren, mocht er iemand ziek worden dan kunnen wij snel in kaart brengen wie er mogelijk risico gelopen heeft op besmetting met COVID-19.

.Instructeurs zullen zoveel mogelijk samen technieken uitleggen en vermijden zoveel mogelijk contact met de leerlingen dit voor onze en uw gezondheid.

Bent u ziek of wordt u ziek tussen de twee trainingen laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we snel handelen en kan iedereen zich snel laten testen indien mogelijk. ALLEEN SAMEN KRIJGEN WE HET CARONA VIRUS ONDER CONTROLE!

Als wij ons samen aan de regels houden kunnen we weer samen trainen in het meest realistische zelfverdediging systeem van de wereld KALAH COMBAT and SELF-DEFENSE SYSTEM.

Het KALAH Team the Netherlands staat klaar om weer samen met u te trainen.