Wat KALAH voor jou kan doen? Lees dit aangrijpend verhaal van een van onze studenten.

Wat KALAH voor jou kan doen? Lees dit aangrijpend verhaal van een van onze studenten.

Mijn ervaring met KALAH bij alert en safe. 

Ik ben daar nu 5 mnd , mijn begin daar , ik heb de filmpjes gezien , was niets voor mij , ik kan dat niet enz enz . 

Mijn man nam me mee , probeer een les . Je moet weten dat insect van 20 jaar , een overheersende moeder , mijn leven nooit goed begonnen was . Angst overheerste mijn leven en had vele problemen . Na vele hulpverleners heb ik mijn leven op orde gekregen met mind fullness. Maar mijn angst bleef groot . Kwam al jaren niet alleen naar buiten met begeleiding af en toe , was bang voor mannen . Mijn paniek uitte zich in bevriezing en ging in een hoekje zitten en bewoog me amper . 

Ik kwam dus daar met mijn man , zoveel mannen , geweld , en ging dus huilend zitten , ik wou niet meer . Nog 1x proberen ,weer ging het fout , tot de chief instructor zei , je mag huilen zoveel je maar wilt zolang je je maar gaat verdedigen , jij alleen kunt dat doen . Ik heb 2 mnd gehuild , was de hele week ziek dat ik weer moest gaan , maar door zijn woorden gaf hij mij wel het gevoel dat ik welkom was , ik het kleine meisje in mij , zo bang , huilend , ik ben ook meisje meisje was welkom . Nu 5 mnd verder , loop ik alleen naar buiten , ben vol zelfvertrouwen , en werk nu al 3 weken als vrijwilliger . Ik begin te leven , wat nooit iemand had gedacht dat ik dat bereiken kon . Angst is er nog steeds als ik naar buiten moet , maar ik doe het , iedere keer is het voor mij een KALAH training. 

En om eerlijk te zijn begin ik het leuk te vinden , me te kunnen verdedigen , het doet wat met je wat ik niet goed kan uitleggen . 

Dus vooral naar vrouwen toe schrijf ik dit , het ziet er enger uit dan dat het is , stapje voor stapje leer je het , wees er niet bang voor.

Voor ons is het trainen en les geven de gewoonste zaak van de wereld, ja we trainen hard en zeker realistisch, en we willen onze leerlingen leren hun overlevingskansen te vergroten, dit kun je niet alleen maar doen door lol te maken en het alleen maar gezellig te hebben tijdens de trainingen. Om te overleven moet je hard trainen. Wij willen mensen motiveren om door te gaan waar ze normaal zouden stoppen, natuurlijk respecteren wij dat iedereenop zijn eigen niveau en snelheid traint, maar om te overleven is stoppen geen optie. Maar omdat onze trainingen voor onze leerlingen zoveel betekenen, is voor ons een bewijs dat we op de juiste weg zitten, en dit motiveert ons om deze weg te blijven volgen. Wij willen Idan Abolnik ook bedanken dat wij deel mogen zijn van zijn KALAH Systeem. 

Wij willen onze leerling die dit ontroerende verhaal met ons deelt bedanken, wij hebben heel veel respect voor haar en voor haar vechtlust om haar eigen leven weer op te pakken. Nogmaals dank voor het delen van jouw verhaal. RESPECT

 

 

 

 

.