Start kindertrainig in KALAH System.

Start kindertrainig in KALAH System.

De trainingen starten op woensdag 7 november op onze trainings lokatie Bredeschool Cortemich, Cortemich 2, Voerendaal.

De eerste training is een kennismakingsles deze is gratis en start om 19:00 uur tot 20:00. Tijdens deze kennismakingsles krijgen de ouders/verzorgers en de kinderen uitleg over de trainingen. En zullen we beginnen met de eerste training. De vervolglessen zullen plaatsvinden bij minimaal 10 definitieve aanmeldingen, dat worden doorlopende trainingen (geen cursus).

Prijs € 20,00 per persoon per maand en € 15,00 inschrijfgeld, via automatisch incasso aan het begin van de maand. Wij hebben geen jaarcontracten maar slecht 1 maand opzegtermijn.

Bij onze trainingen krijgen ook uw kinderen meer dan voldoende aandacht en begeleiding omdat wij met meerdere gediplomeerde en ervaren instructeurs de trainingen verzorgen.

De kindertrainingen zijn speciaal ontwikkeld voor hun leeftijd, zelfverdediging en weerbaarheidstraining op basis van het KALAH systeem.
U moet hierbij ook denken aan o.a. je leert tactiek in observatie van agressie en van omgevingsbewust zijn. Je leert agressie herkennen en adequaat te reageren op dit gedrag. Voorbeeld waar zijn nooduitgangen, hoe kan ik snel weg komen.
Ook leren wij de leerlingen hoe je een auto benaderd als hij stopt om wat te vragen voorbeeld ga niet in de deuropening staan maar blijf achter de deur zodat je kunt wegrennen of als je met de fiets bent, stap desnoods aan de andere kant van de fiets af en laat de fiets tussen jou en de andere persoon (agressor) zodat deze een obstakel vormt.
Hoe vreemd het ook mag klinken in Nederland toch leren wij de kinderen hoe te reageren bij een terreuraanslag, school shooting en een poging tot en ontvoering. Wij kunnen natuurlijk wel onze kop in het zand steken maar we weten uit alle recente gebeurtenissen dat het helaas ook in Nederland voorkomt.
Hierbij moet u denken aan dat wij de kinderen voorzien van adequaat handelen om hun overlevingskansen te vergroten.
Natuurlijk moet u denken dat KALAH in Israël is ontwikkeld waar dit helaas aan de orde van de dag is, waar dit ook aan kinderen onderwezen wordt en waarbij bewezen is dat de overlevingskansen van de kinderen significant vergroot is.
Uiteraard zijn al deze trainingen speciaal ontwikkeld en aangepast voor kinderen.

Het KALAH team Rogér, Sacha, Francois, Servé en Armanda zien er naar uit uw kinderen te gaan trainen.